Olympische Spelen van Athene 2004

Algemene informatie

In dit gedeelte hebben wij allerlei informatie verzameld over de Olympische Spelen van Athene. Hopelijk nuttig en leuk om te lezen.


Speelschema

Natuurlijk heb je het algemene speelschema al eens gezien en mogelijk al gebruikt om je interesses op te zoeken. Maar wanneer komen de Nederlandse atleten in actie. Hiervoor hebben wij een compleet overzicht samengesteld met daarin alle Nederlandse atleten op datum.


Plattegronden

Ga je zelf naar de Olympische Spelen toe, dan is het makkelijk om te weten waar je naartoe moet om naar de diverse sporten te gaan kijken. Of hoe je het beste/snelste bij het HHH komt.


Athene, de Olympische verhalen

In de aanloop van mijn reis naar Athene was het in 2004 erg populair om een reis blog bij te houden. En dat heb ik ook gedaan. Het was mijn kennismaking met het schrijven van verhalen en anderen mogen oordelen of het wat is. De eerste verhalen zijn vooral aan boord van de Barabah geschreven op een oude laptop die nauwelijks nog werkte. Maar wel goed genoeg om het te laten werken. Destijds moest je naar een internet caf om je verhalen te uploaden naar de server toe met behulp van het programma Frontpage. Dus elke 4-5-6 dagen kwam er een update beschikbaar en kon ik even de reacties lezen op de eerdere verhalen.

Athene was mijn eerste kennismaking met de Olympische Spelen en smaakte naar heel veel meer. Het is bijzonder om de verschillen in beleving en ervaring gedurende de verschillende spelen te ervaren. Waar in 2004 bijna alles nog kon en mocht, is dat in rap tempo afgenomen en is alles veel meer afgeschermd en beschermd geworden. Minder Leuk? Ja en nee. Lees gerust de verhalen eens door.